Vorige Artikel 2 van 18 Volgende

Mondmaskermandje navy met of zonder tekst

Artikelnummer: MM-MANDJE-NAVY
€ 9,95

Gedaan met rondslingerende mondmaskertjes!

Een chirurgisch mondmasker gooi je na gebruik in de vuilnisbak. Een stoffen versie kan je hergebruiken, na het grondig te wassen. Maar waar leg je al die maskertjes? Bij in de wasmand? We hoorden al dat heel wat gezinnen dit niet zien zitten. Zet het mondmaskermandje aan de inkomdeur zodat iedereen zijn/haar masker bij het thuiskomen daar kan deponeren. Noem het gerust een mini wasmandje voor mondmaskertjes.

Je kan het zelf gebruiken om de gewassen exemplaren in te bewaren. Wil je er twee? Dat kan! Zo kan je bijvoorbeeld eentje met 'mondmaskers gebruikt' en eentje met 'mondmaskers gewassen' laten bedrukken. Je kan er zelf jouw doosje met chirurgische mondmaskertjes in opbergen.

O ja, het drukwerk voor dit mandje doen we gratis!

Het mandje bestaat uit 100% katoen en heeft een grootte van 13 cm x 17,5 cm x 13 cm. Op de voorzijde kan je de bedrukking 'mondmaskermand' laten plaatsen of het blanco laten. Wil je een andere boodschap? Dat kan ook, zet het gerust bij in het opmerkingenveld en we houden er rekening mee.

Nog even dit... Alle producten die gerelateerd zijn met mondmaskers mogen we uit hygiënische redenen niet omruilen.


Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Heb je een specifieke vraag over aantallen of bedrukking? Of wil je graag een offerte op maat? Dan neem je best even contact met ons op. We zijn zeer flexibel en helpen jou graag verder.

M: info@stickystudio.be
Of klik hier door naar het formulier

© 2017 - 2021 Stickystudio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel