Herroepingsrecht

Je hebt het recht ons te melden dat je afziet van jouw aankoop en kan deze ook retourneren binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst. Voor het terugsturen van de goederen die je niet wenst betaal je de verzendingskosten naar ons adres. Na het aanvaarden van jouw retour betalen wij de aankoop terug, vermeerderd met de verzendingskost. De retourkost blijft ter jouwer laste.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet je ons via ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping maar hiertoe ben je niet verplicht. 

Het formulier of de aanvraag tot herroeping voer je uit door ons op de hoogte te stellen per post op het adres Stickystudio, p/a Joel Enckels, Binnenveldstraat 33, 1910 Kampenhout of per e-mail op het adres info@stickystudio.be. Je wacht met het effectief terugzenden van de goederen tot wij jouw herroeping hebben goedgekeurd. Het artikel mag alleen in de originele staat en in de originele verpakking worden teruggestuurd.

Als het artikel niet meer verkoopbaar is omdat je het gebruikt hebt zal het artikel volledig worden aangerekend.

Het herroepingsrecht kan niet uitgeoefend worden voor artikelen die voor jouw werden gepersonaliseerd. De producten die hier onder vallen zijn bijvoorbeeld de producten waarop wij op jouw vraag een tekst op hebben gedrukt of een sticker die op jouw vraag werd samengesteld.

 

© 2017 - 2022 Stickystudio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel