Beschikbare kleuren flex

Beschikbare kleuren flex

Flex gebruiken we om kledij te voorzien van een print. We beschikken over heel wat verschillende kleuren. De meeste kleuren kunnen ook met elkaar worden gecombineerd.

Als je zelf een design samensteld kan je kiezen uit onderstaand kleurenpallet

 

Dit kleurenpallet werd aangevuld met reflecterende bedrukking en glitter. De glittervariant hebben we beschikbaar in rood, wit, zilver en goud. Aangezien de prijzen van deze speciale varianten wat hoger liggen wordt hiervoor een kleine meerprijs aangerekend. De meerprijs hangt van het ontwerp en de hoeveelheid en zal ongeveer 2,50€ bedragen.

 

Full color design

Wil je graag een design in full color inkt dan is dat mogelijk. Afhankelijk van welk materiaal je wil laten bedrukken zijn er verschillende mogelijkheden. Voor deze full color opdruk hebben we maar liefst 16 miljoen kleuren tot onzer beschikking.

Dit is bijvoorbeeld ideaal om logo's van sponsors op kledij te bedrukken, watervaste vinyl stickers voor buitengebruik, ... Eigenlijk zijn de toepassingen hiervan eindeloos. 

Voor het full color design werken we steeds met een prijsofferte. Zo kunnen we optimaal naar jouw wensen luisteren om een op maat gemaakte oplossing aan te bieden.

Hiervoor kan je ons steeds contacteren via het contactformulier op onze website of via e-mail.

 

© 2017 - 2022 Stickystudio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel