Lettertypes & handlettering

Lettertypes & handlettering

Standaard hebben we 15 lettertypes geselecteerd die het vaakst gekozen worden voor allerhande doeleinden. Ze geven het mooiste eindresultaat waardoor jouw gekozen product het mooist tot z'n recht komt.  Deze lettertypes zijn vrij van rechten voor persoonlijk en commercieel gebruik. 

De lettertypes kan je hieronder terugvinden.

Heb je echter een ander lettertype in gedachte kan je ons steeds laten weten over welk lettertype het gaat. Wij bekijken dan of deze kan gebruikt worden in het door jouw gekozen design. Ook wanneer je zelf een letter, woord of zin gemaakt hebt door bijvoorbeeld 'handlettering' kunnen we deze verwerken in een door jouw gekozen design.

Het aanleveren van een handlettering-file kan op verschillende mogelijkheden. Elk courant gebruikt bestandstype kunnen wij inlezen. Gaande van JPEG, over BMP en PNG naar PDF tot . . . Kan je ons het bestand zelf niet bezorgen kan je dat ook per post doen en dan zorgen wij voor een scan. Dat kan tot formaat A3. 

Weet wel dat je enkel lettertypes en handlettering-files kan gebruiken als je beschikt over de rechten. Dus wanneer je het bestand zelf hebt gemaakt of wanneer je hiervoor de toelating hebt van de maker of eigenaar. Aangezien wij niet in de mogelijkheid zijn om deze kopierechten telkens te controlleren ligt de volledige verantwoordelijkheid van het gedrukte materiaal bij de klant.

© 2017 - 2022 Stickystudio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel