Rechten op afbeeldingen

Rechten op afbeeldingen

Alle afbeeldingen, foto's, designs, ... werden door ons zelf ontworpen of aangekocht. Er werden ook enkele afbeeldingen gebruikt die vrij zijn van rechten. Ben je er echter van overtuigd dat een bepaald design jou toehoort en dat je ons geen toestemming hebt gegeven om het design te gebruiken dan neem je best contact met ons op. Wij gaan dit dan onderzoeken en houden je hiervan op de hoogte.

Ben je zelf ontwerper en wil je graag jouw ontwerpen uitgewerkt zien op onze producten dan kunnen wij mekaar hier zeker in ondersteunen. We zorgen er voor dat jouw ontwerpen met alle zorg op onze producten komen te staan. Elk product dat door jou werd ontworpen wordt eveneens onderschreven met jouw naam/firmanaam als je dit zelf wenst. Je wordt eveneens op de hoogte gehouden indien een product met jouw design verkocht wordt. Voor meer informatie neemt je best even contact met ons op.

Als je ons een design, een logo, een slogan, een lettertype, een foto of een afbeelding bezorgt om aan te brengen op een artikel dan gaan wij er van uit dat je beschikt over de rechten hiervan of dat je de toestemming hebt van de eigenaar of de maker.  Aangezien wij niet in de mogelijkheid zijn om deze kopierechten te controlleren ligt de volledige verantwoordelijkheid van het gedrukte materiaal bij jou als klant.

© 2017 - 2022 Stickystudio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel